52 Nap Eve Online

Akár 51 napig is teljesen ingyen játszhatunk az Eve Online nevű MMORPGvel, de vajon van-e esély arra, hogy az 52. napért se kelljen fizetnünk?

Friss topikok

  • Fényezett Rézlábos: Egyetértek veled, az ISK szerintem sem alkalmas arra, hogy egy teljesen kezdőnek kedvet csináljon ... (2010.04.26. 19:50) Pár tanács kezdőknek - 1
  • Ursa Maior: Én is az explorationt javasolom. Csak egy példa: Bloodos területen van egy Mul Zatah Monsterey nev... (2010.04.26. 14:16) 2. Nap: Még mindig vannak tutorialok...
  • 52: Jó kérdés, sokmindent nehéz elképzelni a kézikönyv alapján :) (2010.04.26. 14:13) Mit? Hogyan? Miért?
  • TheElf: Aki nem játszott eve online-vel az nem tudja, hogy a loot esetében mivel játékos vásárol, stb. ezé... (2010.04.16. 14:46) Árak, bevételek
  • 52: Sajnos a tutorial missionök nem ismételhetőek. De tapasztalataim szerint a loot, és a salvage miat... (2010.04.15. 03:24) Egy hosszú nap...

Linkblog

EnerlaNET

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Mit? Hogyan? Miért?

2010.04.26. 12:47 | 52 | 2 komment

Megjelent egy vélemény: Egy kezdő remekül meg tudja tanulni az Eve online-t egy szép, vaskos és ingyenes kézikönyvet elolvasva. Valóban meg lehet tudni azt, hogyan is lehet a lehető legtöbbet sebeznünk, s rengeteg adathoz hozzájuthatunk, rengeteg dolog kiszámításának módját is megismerhetjük. A kézikönyvet játékosok írták, saját tapasztalataik alapján, ami egyértelműen jelzi bár a kézikönyvben rengeteg olyan információ van ami a tapasztalt játékosok szerint hasznos, és ami miatt megéri elolvasni mégis volt a könyv megszületése előtt is élet.

Ha már tudod, miért is szeretnél Eve Online-vel játszani, tudod pontosan mit is szeretnél csinálni a játékban akkor bizony érdemes elolvasni az "ISK 1.4" vonatkozkó fejezeteit, hiszen ennyivel is jobb, erősebb, hatékonyabb lehetsz a játékban. De azt is tudom, hogy nagyon kevesen kezdenék a játékot egy több mint 300 oldalas könyv elolvasásával, s kevesen gondolnák azt, hogy anélkül, hogy egy űrharcot el tudnának képzelni, látnának a játékban, minden tapasztalat nélkül a fegyverek célkövetési sebességét érdemes elemezniük.

Az ISK 1.4 valahol ott kezdődik ahol ez a blog véget ér. Amikor már tudod, hogy maradsz az Eve Online-nál, tudod, mit, hol és miért szeretnél csinálni, de számokra van szükséged ahhoz, hogy megtudd, melyik ágyu is a legjobb a hajódra (mert már választhatsz sok közül, s tétje is van a választásnak). Ha szeretnéd tudni pontosan mennyi és milyen anyagra számíthatsz bányászatkor, s mit érdemes akár AFK is bányászni, hogy másnap le tudd gyártani a piacra szánt lőszert / hajót / modult.

Minden adatot megtalálsz a könyvben. Csak éppen történeteket, kedvcsinálokat nem. S azt sem tudja neked megmondani sem a könyv, sem más, hogy mit éri meg a játékban csinálni. Ha nem élvezed a játékot, csak azért csinálsz valamit, mert hasznos, akkor felesleges a játékba belekezdeni is. Azt pedig, hogy mi az ami tetszik is, s tehetséged is van hozzá, jól is tudod csinálni személyre szabott, így lehetetlen leírni, ki miből mennyi pénzt tud kihozni? Pláne akkor ha arra is kíváncsi vagy ez mennyi szórakozást nyújt, s mennyi munka árán.

A bejegyzés trackback címe:

https://52nap.blog.hu/api/trackback/id/tr131952519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci (HiYuRei) · http://www.eve-online.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=29339#29339 2010.04.26. 14:09:26

"Megjelent egy vélemény: Egy kezdő remekül meg tudja tanulni az Eve online-t egy szép, vaskos és ingyenes kézikönyvet elolvasva."

Azt hiszem, nem! De sokat segíthet neki benne! :)

52 · http://52nap.blog.hu 2010.04.26. 14:13:52

Jó kérdés, sokmindent nehéz elképzelni a kézikönyv alapján :)
süti beállítások módosítása