52 Nap Eve Online

Akár 51 napig is teljesen ingyen játszhatunk az Eve Online nevű MMORPGvel, de vajon van-e esély arra, hogy az 52. napért se kelljen fizetnünk?

Friss topikok

  • Fényezett Rézlábos: Egyetértek veled, az ISK szerintem sem alkalmas arra, hogy egy teljesen kezdőnek kedvet csináljon ... (2010.04.26. 19:50) Pár tanács kezdőknek - 1
  • Ursa Maior: Én is az explorationt javasolom. Csak egy példa: Bloodos területen van egy Mul Zatah Monsterey nev... (2010.04.26. 14:16) 2. Nap: Még mindig vannak tutorialok...
  • 52: Jó kérdés, sokmindent nehéz elképzelni a kézikönyv alapján :) (2010.04.26. 14:13) Mit? Hogyan? Miért?
  • TheElf: Aki nem játszott eve online-vel az nem tudja, hogy a loot esetében mivel játékos vásárol, stb. ezé... (2010.04.16. 14:46) Árak, bevételek
  • 52: Sajnos a tutorial missionök nem ismételhetőek. De tapasztalataim szerint a loot, és a salvage miat... (2010.04.15. 03:24) Egy hosszú nap...

Linkblog

EnerlaNET

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Egy hosszú nap...

2010.04.14. 14:55 | 52 | 2 komment

Tegnap nem sok időm maradt írni, próbálkozni kellett, hol saját missionnel, hol lootolással, hogy bányászattal, hol pedig némi explorationnel. Tulajdonképpen nem sok derült ki belőle. Hacsak az nem, hogy valóban jobb helyzetben vannak azok akik az első 51 napon kívül egy kis segítséget is kapnak a játékban.

Nos, ebben más a HUN és a GALACTICA csati szerepe, míg a HUN csatin valóban sokan vannak, sok helyről, sokféle játékos, így joggal mondják, ott vannak a legtöbben (de messze nincs ott minden magyar játékos) addig a GALACTICA egy kisebb, szorosabb közösség. 

Míg cseppet sem természetes, az egymással olykor rivalizáló társaságoktól az, hogy lehetővé tegyék, hogy a lootot amit nem szednének össze, ott felejtsd, addig egy számodra szimpatikus társaság esetén, ahol beilleszkedhetsz, s majd te is segíted az új tagokat, egészen természetes lehet a segítség. Nem rossz dolog segíteni a kezdőket, mert így jó esély van rá, hogy maradnak és csatlakoznak a társasághoz.

Persze a jó szándék sem elég minden corp esetében, hiszen egy high sec rendszerekben elképzelt életet nehezen tud segíteni egy olyan cég aki közárólag 0.0ban aktív, miként egy low sec kalózcég is.

A GALACTICA csati nem egyetlen corp otthona. Akad PVP cég, akad hard core iparos csapat, s akad high secben békésen élő játékosoknak hely. Miért kell 3 részre oszlani? Mert míg WoWban egy guild a guildbankot, s pár opcionális közös programot jelent, itt egy corp sokkal, de sokkal többet határozhat meg.

Mely szövettség tagja a corp? Kikkel áll háborúban (ezek high secben is rádlőhetnek)? Fenn kell-e tartani egy POS (saját állomás) feltételeit? Milyen az adózás a cégen belül? Hol van iroda, hangár... Milyenek a diplomáciai kapcsolatai más corpokkal? Sokminden múlik ezen...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://52nap.blog.hu/api/trackback/id/tr451920805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kdistance · http://introinoutro.freeblog.hu/ 2010.04.15. 00:52:44

Hello!

Én EVE-eztem egy darabig, aztán időhiány miatt leoffolt a dolog, de azt tudnod kell, hogy a tutorial mission-ok nagyon is jól fizetnek, és ha kimész a nagyvilágba agentezni, jódarabig a töredékét fogják neked fizetni annak, mint amit a tutorialokért kapsz. Nem nyomtam elég hosszú távon, hogy bármilyen tippet tudjak adni, de napi 5-8 óra játékkal még több hét után is csak alulról súroltam azokat a rewardokat, ha a lootot nem számítjuk. Ha visszamennék, az első pár hónapban csak bányásznék, de nyilván neked nem a ráérős meggazdagodás a goal.

További sok sikert.

52 · http://52nap.blog.hu 2010.04.15. 03:24:37

Sajnos a tutorial missionök nem ismételhetőek. De tapasztalataim szerint a loot, és a salvage miatt a többi mission is jó pénzkereset.

Bányászgatás lassú - ellenben megvan az az előnye, hogy gyakorlatilag AFKban is működik. Ergo: Amíg mást csinál az ember, addig egy biztonságos rendszerben relatív biztonságban bányászhat.

Mivel ehhez nem kell "akadásmentesnek" lennie, ezért egy gyengébb gépen, háttérben, ablakban futó eve is segít megtermelni az ISK egy jelentős részét.
süti beállítások módosítása