52 Nap Eve Online

Akár 51 napig is teljesen ingyen játszhatunk az Eve Online nevű MMORPGvel, de vajon van-e esély arra, hogy az 52. napért se kelljen fizetnünk?

Friss topikok

  • Fényezett Rézlábos: Egyetértek veled, az ISK szerintem sem alkalmas arra, hogy egy teljesen kezdőnek kedvet csináljon ... (2010.04.26. 19:50) Pár tanács kezdőknek - 1
  • Ursa Maior: Én is az explorationt javasolom. Csak egy példa: Bloodos területen van egy Mul Zatah Monsterey nev... (2010.04.26. 14:16) 2. Nap: Még mindig vannak tutorialok...
  • 52: Jó kérdés, sokmindent nehéz elképzelni a kézikönyv alapján :) (2010.04.26. 14:13) Mit? Hogyan? Miért?
  • TheElf: Aki nem játszott eve online-vel az nem tudja, hogy a loot esetében mivel játékos vásárol, stb. ezé... (2010.04.16. 14:46) Árak, bevételek
  • 52: Sajnos a tutorial missionök nem ismételhetőek. De tapasztalataim szerint a loot, és a salvage miat... (2010.04.15. 03:24) Egy hosszú nap...

Linkblog

EnerlaNET

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Miről kell lemondanunk az ingyen játékért cserébe?

2010.05.12. 21:18 | 52 | Szólj hozzá!

Egy percig sem titkoltam, az 51 nap ingyen játék alatt javarészt arra gyűjtünk, hogy az 52. napon is játszhassunk. Ez eleve meghatározza, hogy nem koncentrálhatunk az iparra, nem lehet sok PVP vesztességünk, viszonylag sok időt töltünk a pénz összegyűjtésével... Sőt, az a kérdés is felmerül, vajon minden fajjal egyforma esélyünk van-e? De egy dolog biztos: Sokszor jó érzés az, ha a karakterünk egy kicsit erősebb lett, mert vehettünk egydrágább hajót, egy drágább modult.

Ezek a kis célok visznek előre, ez a motiváció tesz sokat hozzá a játék élvezeti értékéhez. Ha ingyen akarunk játszani, akkor e téren mondunk le a választási lehetőségről: Ami megtérül ez 51 nap alatt azt meg kell venni, ami nem térül meg azt nem célszerű megvenni, mert kell az ISK. Ha tetszik, ha nem, a legtöbb karakternél így van ez.

Márpedig sokan mondják: Egy, vagy akár két havi befizetést (ne adj isten hármat is) inkább kifizetnek forintból egy olyan játékban, ahol megvehetik a kiszemelttárgyat a karakterüknek, érzik, hogy fejlődhetnek, kipróbálhatják azokat a hajókat amik érdeklik őket, még akkor is, ha nem térül meg a beruházás.

Igazuk is van: Ha tehetem, énsem a játékban sok óra keménymunkával szerzett javakat adom fel pár forintért, lemondva arról, hogy örömmel ülhessek be egy új hajóra. Csakhogy közeledik a szünidő, sok diák jönne szivesen játszani, aki csak-csak megszerzi az 51 napot, de az 52.ért ha akarna sem tudnak fizetni.

Ideje viszont ven. Elég ahhoz, hogy több ISKja legyen mint ami kell. Jusson akár PLEXre is, és néhány hajóra is. Már akkor, ha idejében összeszedik a PLEXet, mert nyár közepén drágább. És nem mindegy, hogy 300 milliót kell összeszedni vagy 500-at.

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://52nap.blog.hu/api/trackback/id/tr401998367

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: โรค พาร์ กิน สัน อาการ 2018.12.18. 16:09:24

„A női kvóta jó megoldás – de csakis egyszer” - Európa Pont

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása