52 Nap Eve Online

Akár 51 napig is teljesen ingyen játszhatunk az Eve Online nevű MMORPGvel, de vajon van-e esély arra, hogy az 52. napért se kelljen fizetnünk?

Friss topikok

  • Fényezett Rézlábos: Egyetértek veled, az ISK szerintem sem alkalmas arra, hogy egy teljesen kezdőnek kedvet csináljon ... (2010.04.26. 19:50) Pár tanács kezdőknek - 1
  • Ursa Maior: Én is az explorationt javasolom. Csak egy példa: Bloodos területen van egy Mul Zatah Monsterey nev... (2010.04.26. 14:16) 2. Nap: Még mindig vannak tutorialok...
  • 52: Jó kérdés, sokmindent nehéz elképzelni a kézikönyv alapján :) (2010.04.26. 14:13) Mit? Hogyan? Miért?
  • TheElf: Aki nem játszott eve online-vel az nem tudja, hogy a loot esetében mivel játékos vásárol, stb. ezé... (2010.04.16. 14:46) Árak, bevételek
  • 52: Sajnos a tutorial missionök nem ismételhetőek. De tapasztalataim szerint a loot, és a salvage miat... (2010.04.15. 03:24) Egy hosszú nap...

Linkblog

EnerlaNET

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Learning skill, nem learning skill?

2010.04.30. 18:07 | 52 | Szólj hozzá!

A legtöbb Eve Online játékos egyetért abban, hogy a learning skillek elsajátítására célszerű a lehető leghamarabb sort keríteni, hiszen így később gyorsabban fejlődhetünk. Apró hiba a gondolatmenetben, hogy egy kezdő játékos számára fontos, hogy a játék elején érezze, hogy fejlődik. Márpedig a karakterlapon megjelenő egyre több learning skill nem feltétlenül jelent érezhető fejlődést.

Ha egy kezdő játékos úgy érzi, akár a kezdők számára tervezett küldetések java is viszonylag nehéz marad számára, nem fejlődik, akkor hamar lankad a lelkesedés. Márpedig, ha a fejlődés hiánya elveszi a kezdeti lelkesedést, az nem feltétlenül jó. Főleg nem akkor, ha emiatt valaki akár abba is hagyhatja a játékot. Ez utóbbi esetben ugyanis a learning skill nem jó befektetés.

Furcsa mód, az is lehet cél, hogy az elején a lehető leghamarabb eljussunk oda, hogy implantokat használjunk, s megengedhessünk magunknak néhány egyszerűbb implantot. Viszonylag kevés, s olcsóbb skill segítségével így is gyorsíthatjuk a tanulást. Márpedig a tulajdonságokat növelő implantok mellett a különböző "hardwiring" implantok is hasznosak, ezekkel ugyanis hamar "ütőképesebb" lesz a karakterünk.

Ha a pillanatnyi fejlődés kapcsán nem igazán fontos más skillt tanulni, akkor természetesen a learning skillek elsajátítása az ideális megoldás. Azt azonban nem árt tudni, hogy az első időkre vonatkozó kétszeres sebességű fejlődés célja az, hogy az elején érezhetően tudjunk fejlődni.

A korábbi kiegészítők idején egy kezdő karakter volt, hogy több mint 800.000 szakértelemponttal kezdett, s előtti is akadt példa 100.000 feletti szakértelempont mennyiségre. Ebben az időben valóban szükségtelen volt a tanulást segítő skilleken kívül bármi mást tanulni. Jelenleg egy kezdő karakter ehhez képest körülbelül 56000 ponttal rendelkezik. Az elinduláshoz szükséges skillek megszerzését a gyorsabb tanulás teszi lehetővé.

Furcsa módon egy caldari karakter számára a kezdéskor nem állnak rendelkezésre a rakétavetők használatához szükséges skillek, míg egy gallente sem tud drone-okat használni, így egy kezdő karakter nem képes a fajára jellemző fő fegyverzetet használni. A learning skillek közül pedig eggyel sem rendelkezik, ezeket is meg kell vásárolni. 

A tutorialok végigcsinálásához számos más skill megtanulása ajánlott, ezekhez szükséges könyveket a tutorialok is biztosítják. A javaslat, miszerint minden tutorialt érdemes végigcsinálni egyértelmű útmutatást ad arra is, hogy a tutorialok végigcsináláshoz szükséges szakértelmeket is megtanuljuk. Nomeg azokat a skilleket is amikkel a learning skillek skillbookjaihoz megszerezhetjük a pénzt.

A bejegyzés trackback címe:

https://52nap.blog.hu/api/trackback/id/tr41964827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása