52 Nap Eve Online

Akár 51 napig is teljesen ingyen játszhatunk az Eve Online nevű MMORPGvel, de vajon van-e esély arra, hogy az 52. napért se kelljen fizetnünk?

Friss topikok

  • Fényezett Rézlábos: Egyetértek veled, az ISK szerintem sem alkalmas arra, hogy egy teljesen kezdőnek kedvet csináljon ... (2010.04.26. 19:50) Pár tanács kezdőknek - 1
  • Ursa Maior: Én is az explorationt javasolom. Csak egy példa: Bloodos területen van egy Mul Zatah Monsterey nev... (2010.04.26. 14:16) 2. Nap: Még mindig vannak tutorialok...
  • 52: Jó kérdés, sokmindent nehéz elképzelni a kézikönyv alapján :) (2010.04.26. 14:13) Mit? Hogyan? Miért?
  • TheElf: Aki nem játszott eve online-vel az nem tudja, hogy a loot esetében mivel játékos vásárol, stb. ezé... (2010.04.16. 14:46) Árak, bevételek
  • 52: Sajnos a tutorial missionök nem ismételhetőek. De tapasztalataim szerint a loot, és a salvage miat... (2010.04.15. 03:24) Egy hosszú nap...

Linkblog

EnerlaNET

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Mivel lehet pénzt keresni?

2010.04.29. 20:52 | 52 | Szólj hozzá!

Lehet kereskedni, agent missionöket csinálni, sőt az exploration is biztos nyereséges. Így hamar kiderült, hogy aki számára fontos, hogy sok ISKt keressen kevés idő alatt (PLEXet venne) az előtt is számos lehetőség áll nyitva, s sok más lehetőség is felmerült. AFK bányászat, mások után lootolás, stb. De a sornak még nincs vége.

Nem, nem azt említeném meg, hogy van akinek a PVP is nyereséges, hanem azt, hogy pl. akad aki a kreativitásának köszönhetően is jut némi tőkéhez. Legyen szó a Blog Banter-en nyert javak értékesítéséről, vagy valamelyik corp számára ISKért készített promóciós videóról a kreativitás is jó ISK forrás lehet.

Akadnak hát játékok ahol PLEX, vagy valamely játékban elérhető hajó, tárgy, stb. a főnyeremény, esetleg "vásárlási utalvány" is. Harosan ez a blog is hirdet némi játékot. Mindezt annak ellenére írom, hogy akadt aki "óvva intett" attól, hogy ilyesmivel próbálkozzak, hiszen akadnak öreg rókák akik a kezdőktől elvennék a lehetőséget, mert sokmindent megtennének 2 ISKért.
 
Ugyanis egy dologban biztos vagyok: A Blog Banter kapcsán ebben a hónapban nem született összesen 90 írás, pedig a nyereményből akár 4 hónapi PLEX (azaz több mint 1.200.000.000 ISK) is lehet. S a téma is hálás volt (miért játszik kevés nő Eve Online-t). Három írás az EnerlaNET-en jelent meg, s mivel a tervezet játék közös, így ezek szerzője biztosan nem versenyezne.
 
Pedig a "Be a Man!" bár hivatkozik a Blog Banter-re nem elsősorban erre készült, s akad ott is egy írás 52 napról... Erre a blogra is hivatkozik (kis reklám). S marad egy érdemi írás is. Nem sok, nem kevés. Ha viszont sok magyar gondolná úgy, ő mindent megtesz 2 ISKért, akkor bizonyra csak magyar szerzők tollából való írásból is több lenne mint 90. 
 
Nem hiszem, hogy a kezdőknek adható segítségért, esetleg egy PLEXért sokkal nagyobb verseny lenne a rutinos vén rókák között. Javítsatok ki ha tévedek.
 
Ugyanakkor szándékosan maradt ki a Blog Banter-es írásból valami: Ha egy csapat számára egy toborzó videó sok új embert hoz, s ez sok pénzt is jelent a játékban, akkor megéri a videó elkészítőjét díjazni, akár PLEX is lehet a díj. Sok olyan lehet, ahol megéri a közösségnek a sok játék, a sok díj, még akkor is, ha a rutinos vén rókák is versenyeznek érte. A videók, a novellák pedig így is úgy is vonzanak új játékosokat...

A bejegyzés trackback címe:

https://52nap.blog.hu/api/trackback/id/tr121962849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása