52 Nap Eve Online

Akár 51 napig is teljesen ingyen játszhatunk az Eve Online nevű MMORPGvel, de vajon van-e esély arra, hogy az 52. napért se kelljen fizetnünk?

Friss topikok

  • Fényezett Rézlábos: Egyetértek veled, az ISK szerintem sem alkalmas arra, hogy egy teljesen kezdőnek kedvet csináljon ... (2010.04.26. 19:50) Pár tanács kezdőknek - 1
  • Ursa Maior: Én is az explorationt javasolom. Csak egy példa: Bloodos területen van egy Mul Zatah Monsterey nev... (2010.04.26. 14:16) 2. Nap: Még mindig vannak tutorialok...
  • 52: Jó kérdés, sokmindent nehéz elképzelni a kézikönyv alapján :) (2010.04.26. 14:13) Mit? Hogyan? Miért?
  • TheElf: Aki nem játszott eve online-vel az nem tudja, hogy a loot esetében mivel játékos vásárol, stb. ezé... (2010.04.16. 14:46) Árak, bevételek
  • 52: Sajnos a tutorial missionök nem ismételhetőek. De tapasztalataim szerint a loot, és a salvage miat... (2010.04.15. 03:24) Egy hosszú nap...

Linkblog

EnerlaNET

Nincs megjeleníthető elem

HTML

Mire nem jó a Badger?

2010.04.15. 03:37 | 52 | Szólj hozzá!

Az Industrial ship osztályból sokan gondolnánk arra, hogy ez az iparos karaktereknek lesz jó valamire, gyártani, bányászni, vagy ki tudja mire. Nos, erre nem igazán jó, hiszen igen kevés bányászeszközt lehet rá helyezni. Ergo nem sok ércet tudunk vele adott idő alatt szerezni, gyártani pedig hajó fedélzetén nem lehet. Mire is jó akkor egy Badger? Hát szállítani. Vagy AFK bányászni.

Bár lassú amíg összeszedi a nyersanyagot, de nagy a raktér, így nem kell rá odafigyelnünk, ha baj lenne, akkor sem egy igazán drága hajót kockáztatunk, így pedig akkor is gyűlik az érc (és az ISK) ha nem érünk rá aktívan odafigyelni a játékra. Persze a nagyok ezt is máshogy csinálják.

Mindenesetre ez is jelentős előrelépés.

Listát vezetek. Tudom, hogy melyik lootot nem sikerült eladnom (legalábbis elfogadható áron), s mi az amiből jön némi anyag, ha ez nem is tűnik olyan ritkának, akkor nem árt egy "buy order" használatával megpróbálkozni, persze úgy, hogy megérje. Megveszem a lootot áron alul, lefinomítom, s eladom a nyersanyagot.

Vagy, ha már nyereséggel lehet gyártani például rakétát, akkor akár az is eladható lesz. A buy order, a sell order akkor is működik, amikor nem vagyok a játékban. Ellenben a számuk korlátozott. S bizony e korlátok tágításához is skill kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://52nap.blog.hu/api/trackback/id/tr91922509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása