52 Nap Eve Online

Akár 51 napig is teljesen ingyen játszhatunk az Eve Online nevű MMORPGvel, de vajon van-e esély arra, hogy az 52. napért se kelljen fizetnünk?

Friss topikok

  • Fényezett Rézlábos: Egyetértek veled, az ISK szerintem sem alkalmas arra, hogy egy teljesen kezdőnek kedvet csináljon ... (2010.04.26. 19:50) Pár tanács kezdőknek - 1
  • Ursa Maior: Én is az explorationt javasolom. Csak egy példa: Bloodos területen van egy Mul Zatah Monsterey nev... (2010.04.26. 14:16) 2. Nap: Még mindig vannak tutorialok...
  • 52: Jó kérdés, sokmindent nehéz elképzelni a kézikönyv alapján :) (2010.04.26. 14:13) Mit? Hogyan? Miért?
  • TheElf: Aki nem játszott eve online-vel az nem tudja, hogy a loot esetében mivel játékos vásárol, stb. ezé... (2010.04.16. 14:46) Árak, bevételek
  • 52: Sajnos a tutorial missionök nem ismételhetőek. De tapasztalataim szerint a loot, és a salvage miat... (2010.04.15. 03:24) Egy hosszú nap...

Linkblog

EnerlaNET

Nincs megjeleníthető elem

HTML

1. Nap: Karaktert alkotunk, s irány a tutorial

2010.04.10. 17:51 | 52 | Szólj hozzá!

Belépünk, látjuk, hogy több mint 30000 játékos online, ebből 1500an trial accounton vannak. Ez kicsit soknak tűnik. Arra számítanánk, hogy sokkal nagyobb a régi játékosok aránya. Rendben, sokan felderítésre csinálnak új karaktert, új trial accounton. Azt nem baj, ha kilövik. Bíztató perspektíva, nem?

Eljutunk a karakteralkotáshoz, s mikor kérdeznénk, mit is jelent a "faj" amit választunk, jön a válasz: "mindegy". Vérvonal? Mindegy. Furcsa. Minden mindegy. De a tutorialt bezzeg meg kell csinálni, mindenki azt mondja, anélkül meg lennénk lőve. Lássuk hogy is állunk! Akad körülbelül 56000 szakértelem pontunk, s egy hajónk. Egy civil ágyú és egy civil bányászlézer díszíti kicsi fregattunkat. Vigyáznánk rá nagyon.

Pusztán azért, hogy megtudjuk, ha véletlenül kilőnek minket, pontosan ugyanilyen fregattra számíthatunk. Pontosan így felszerelve. S még kapunk hozzá egy tritaniumot is. "Az új hajóhoz is kapok ágyút?" "Igen" "Akkor is, ha erről felrobbanás előtt leszerelem az ágyút?" "Akkor is".

Végiggondolom. Két ágyú = kétszer akkora tűzerő. 

Az ajándék tritaniumot eladom. Ha bányászni mennék lesz két bányászlézerem. Nem vesztek semmit, megmarad a 84000 ISKm amit a tutorial alatti lövöldözéssel kerestem, a könyvek is maradnak az állomáson. Így jó lesz. Avagy mégsem. A két ágyú nem működik. "Insuficient power". 

Régen működött az ötlet. Állítólag szakértelemfüggő, s egy időben sok ajándék szakértelemmel könnyítették meg a kezdők dolgát. Mindegy, kezdjük a tanulást. :)

S megérkezik az első fontos tanács is... Mindenképp lépjünk be a Galactica csatira...

A bejegyzés trackback címe:

https://52nap.blog.hu/api/trackback/id/tr321910064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása